Ви нудиме брза помош за вашиот паметен телефон кога е потребна

Со купување на уред од овластен партнер на Samsung, корисникот се здобива со можност еднаш да го поправи случајно оштетениот екран за фиксна цена во првите 12 месеци. Цената е 99 ЕУР*

* Пресметана во денарска противвредност врз основа на средниот девизен курс на Народната банка на Р. Македонија на датумот на плаќање.

Оваа специјална понуда важи за сите Galaxy S8|S8+ уреди купени до 31/03/2018 и успешно регистрирани на оваа страница.

Регистрацијата на уредот треба да биде направена во рок од 7 дена од датумот на купувањето.

регистрација

Добредојдовте на страната за регистрација на вашиот паметен телефон Samsung Galaxy S8 / S8 +

Полињата обелажани со * се задолжителни
Информации за мобилен уред
 
Информации за купување
 
 
максималната големина на датотеки 3MB, на официјалниот JPG, PNG ili PDF
Информации од претплатници

Извештај за оштетување

Дали сакате да пријавите оштетување за Вашиот Samsung Galaxy S8 или S8+ уред?

Ако уредот е регистриран, нема проблем! Само кликнете на линкот и пополнете го формуларот за извештај за оштетување и ќе добиете одговор на најкраток можен рок.

Извештај за оштетување

Smart Switch

Едноставно пренесете ги сите содржини на вашиот нов Galaxy

Без разлика дали сте користеле Android, iOS, BlackBerry или Windows Mobile уред, апликација SmartSwitch ви овозможува сите ваши податоци брзо и лесно да се префрлат на новиот Galaxy. Вашите контакти, фотографии, видеа и омилени песни се дел од вашиот идентитет како и чувар на вашите спомени. SmartSwitch овозможува така и да остане.

Правила и услови на користење

Услугата Оштетен екран може да се користи само со приложена полиса за осигурување и доказ за купопродажба (сметка).

Дополнителната услуга покрива:

  • Случајно физичко оштетување на екранот направено од испуштање на телефонот или некоја друга случајна активност.
  • Случајно оштетување на уредот направено од удар или случајно оштетување од надворешна сила.